Mesec dana nakon finala prve sezone serije "I tek tako..." potvrđen je nastavak kultne serije "Seks i grad". Iako se šuškalo da se nastavak neće snimati kada su se pojavile optužbe za seksualni napad protiv glumca Krisa Nota, međutim, HBO je zvanično potvrdio da ćemo gledati nastavak popularne serije.

Prva sezona serije podelila je gledaoce - jednima se dopala, drugi su veoma razočarani, a takođe mnogim fanovima je zasmetalo to što se u nastavku ne pojavljuje lik Samante Džouns, koju tumači Kim Katral.

Izvršni producent Majkl Patrik King dao je naslutiti još početkom godine kako je otvoren za nastavak priče o Keri, Mirandi i Šarlot. Kesi Blojs koji je glavni voditelj sadržaja u HBO-u takođe je tada rekao da druga sezona nije isključena, a sada je doneta i konačna odluka.

Zvanične stranice serije na društvenim mrežama, ali i HBO MAX striming servis, potvrdili su da će serija biti obnovljena za drugu sezonu, dok ostali detalji nisu poznati.

HBO max potvrdio nastavak popularne serije And just like that
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šta glumice misle o drugoj sezoni?

Glumica Sintija Nikson koja tumači Mirandu u hit seriji nije delovala previše oduševljeno povodom nastavka, bar su tako mnogi protumačili njenu izjavu. Naime, ona je početkom 2022. na pitanje o povratku dala je neutralan odgovor - nije rekla ne, ali ni da.

- Iako sam izvršna producentkinja i redatelj jedne epizode, nisam pisac. To je jedna od velikih privilegija činjenice da ste pisac, ali, hvala Bogu, nije moj posao da to shvatim, rekla je.

Pridošlica Sarita Čudhari, koja glumi prodavačicu nekretnina Simu Patel nije krila da se nada drugoj sezoni.

- Baš sam razmišljala o tome i pitala se - postoji trenutak u kojem vam kažu hoće li je biti ili ne, ali mi još nismo došli do tog trenutka. A ja sam razmišljala, Bože, nadam se da će je biti, rekla je.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia, Craig Blankenhorn / HBO MAX / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia Snima se nastavak And Just like that

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!