Zejn Malik i Điđi Hadid dugo su bili jedan od najomiljenijih parova u Holivudu.

Iako su pre nego što će se ostvariti kao roditelji više puta raskidali i mirili si, činilo se da je njihova ljubav veća od svih prepreka. Sve do skoro kada je na njihov odnos definitivno stavljena tačka i to zahvaljujući njenoj majci Jolandi nakon što je došlo do žestokog sukoba.

Problem je nastao jer je Zejnu smetalo eksponiranje njihove ćerkice na mrežama, čemu se protivio, dok je Jolanda poznata kao neko ko po svaku cenu želi da istera svoje, zbog čega je došlo i do fizičkog okršaja.

Zejn je navodno gurnuo Điđinu majku, nakon čpega je pozvana i policija, a pevač je dobio i zabranu prilaska. Iako su pokušavali da ceon incident sakriju od medija, prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Zejn je bio sa Điđi u svojoj kući u Pensilvaniji 29. septembra i ušao u burnu svađu. Navodno je Jolandu nazvao "je*enom holandskom d*oljom", naredio joj da se "kloni njegove je*ene ćerke".

Zajn Malik ušao je u sukob sa Jolandom Hadid jer je pokušavala da pokaže njegovu ćerku na mrežama.
Profimedia 

Zatim ju je navodno gurnuo na komodu izazivajući psihički i fizički bol. Zejn, s druge strane, negira bilo kakav fizički kontakt. Što se tiče optužbe da je maltretirao Điđi, prema sudskim dokumentima, on je urlao na nju, rečima: "zavezi je*ena jaja i brani svog partnera od tvoje je*ene majke u mojoj kući."

Zejn Malik imao je zabranu prilaska Điđi i Jolandi Hadid.
Instagram 

Međutim, izvori sa direktnim saznanjima kasnije su potvrdili da je Điđi zapravo bila u Parizu, ali joj je Zejn to navodno rekao tokom telefonskog poziva tokom incidenta. Zejn se u sredu izjasnio krivim zbog uznemiravanja i kažnjen je, ali uz uslovnu kaznu.

On je na 90 dana uslovne kazne po svakoj tački, ukupno 360 dana. Takođe mora da ide na terapiju upravljanja besom i završi program nasilja u porodici. Ne sme da ima kontakt sa Jolandom ili obezbeđenjem.

Zejn Malik raskinuo je sa Điđi zbog njene majke.
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon svega, činilo se da su i Điđi i Zejn pokušali da izglade odnose koliko je to moguće ponajviše zbog zajedničke ćerke koja je nedavno napunila godinu dana.

Sada se čini da je popularni pevač konačno spreman da krene napred, ali njegov izbor više nisu supermodeli kao do sada, već "dame sa oblinama".

Zejn Malik otvorio je profil na aplikaciji za upoznavanje krupnijih žena.
pritnscreen/instagram 

Naime, kako prenosi The Sun, Zejn Malik otvorio je profil na popularnoj plus-size aplikaciji "WooPlus" za upoznavanje koja obećava korisnicima "druženje sa prelepim punijim ženama".

Aplikacija inače koristi tehnologiju za prepoznavanje lica kako bi pomogla u verifikaciji identiteta korisnika, a snimak na kom se pojavljuje Zejn sa gomilom emodžija procurio je na mreže.

Pevač koji se ranije zabavljao takođe sa supermodelima poput Nilam Džil, inače je i ranije izjavljivao da voli devojke koje imaju obline.

- Volim punije žene - rekao je za Billbord 2016. godine i dodao:

- Obožavam kada devojke imaju "mesa" na određenim oblastima.

Zejn Malik i ranije je izjavljivao da voli krupnije devojke.
pritnscreen/instagram 

Zejn je inače svojevremeno bio u top 10 najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji, te su mnogi ubeđeni da ni sad neće imati problema da pronađe devojku po volji, pa makar i preko aplikacije za upoznavanje.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!