Pre samo nekoliko dana, Dunji Jovanić je uručeno priznanje za influenserku godine.

Tom nagradom je zvanično obeležila deset godina kako se bavi ovim poslom, a često je isticala da u početku nije ni bila plaćena.

Vremenom, Dunja je postala sve popularnija, traženija, a danas je jedna od najangažovanijih influenserki kod nas. Osim toga, i popularnost nosi tamniju stranu.

Dunja Jovanić priznaje da se ne oseća dobro psihički, zbog čega neće snimati vlogmas.
Uroš Arsić i Boško Bunuševac 

Često je na meti kritika, osuda, pa je neminovno da se u većini njenih postupaka, koraka i izjava shvati potpuno suprotno ili pogrešno. Tako se nedavno suočila sa svima koji su je razapeli zbog toga što svog psa vozi u kolicima, a njen odgovor bio je lekcija mnogima.

Ovoga puta, Dunja je odgovarala svojim pratiocima na Instagramu i otkrila zašto ove godine nećemo gledati najpopularniju internet maniju - vlogmas.

Influenserka je istakla da vlogmas, koji se snima od Nove godine pa sve do Božića, zahteva mnogo posvećenog vremena, ali da njeno psihičko stanje trenutno ne može to da podnese.

Dunja Jovanić o razlozima zbog kojih ne želi da snima vlogmas.
ATA Images 

- Ja u vlogmasu ove godine... Zato što sam i bez vlogmasa vrlo na ivici... psihički, fizički, zdravstveno. Vlogmas zahteva kvantitet, a ja prosto nisam nikad bila ta osoba.

Svaka čast za svakoga ko to uspe, ja sam probala jedne godine i rekla nikada više. S obzirom na to da me često pitate za vlogove, sigurna sam da ću se u nekom momentu vratiti tome - poručila je influenserka.

Podsetimo, Dunja se nedavno našla na meti kritika zbog šaljivog videa na Instagramu.

Odgovor Dunje Jovanić na pitanje zašto ne snima vlogmas ove godine.
Instagram 

Naime, problem je bio klip na kom je đuskala uz pesmu "Mini suknja" i scena u kojoj stihovi kažu "okreću i stranci", kada je influenserka povukla kapke kako bi imitirala Azijate.

Dunja koja je poznata kao pravi šoumen i šaljivdžija nije mogla ni da sanja da će ovaj, naizgled bezopasan potez izazvati buru komentara na Tviteru i ogromno negodovanje, pa čak i prijave samog videa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!