Pevačica Elena Kitić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a svaki njen potez ili objava je pod budnim okom javnosti.

Trenutno se nalazi u Dominikani, gde je pobegla od tmurnog beogradskog vremena, a svoje pratioce na Instagramu počastila je novim fotografijama u kupaćem kostimu.

Na slikama Elena zavodljivo pozira u minijaturnom bikiniju i ogrtaču, a njeni pratioci su se u komentarima složili da su joj fotke čist seksepil.

Instagram Elena Kitić zavodljivo je pozirala u kupaćem kostimu.

"Kako si zgodna", "Lepotica", "Vau", "Najlepša si", "Savršena", "Nema lepše od tebe", samo su neki od gomile komentara ispod objave, među kojima su se našli i komentari koleginice Edite Aradinović.

Podsetimo, nedavno se na Tviteru poveo pravi rat kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je pevačica bez šminke i filtera. Mnogi su joj poručivali da ne liči na sebe, ali Elena je u poslednje vreme brojnim fotkama pokazala da izgleda nikad bolje.

Dovoljan je jedan pogled na njeno telo u minijaturnom bikiniju da bi se zaključilo da Elena nema ni gram viška, kao i da je evidentno u treningu jer su joj svi mišići, kao i struk jasno definisani.

Elena Kitić oduševila je pratioce slikama u bikiniju.
Instagram 

Evidentno je da se Elena promenila od početka svoje karijere, ali iz godine u godinu izgleda sve bolje, a kako je izgledala nekad, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!