ELENA KITIĆ U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU DO SAD: Pojavila se na bini kao kaubojka, a svi komentarišu jedan detalj

Pevačica Elena Kitić odabrala je za skorašnji nastup veoma interesantnu kombinaciju koja se veoma dopala njenim pratiocima.

printscreen/instagram 

Pevačica Elena Kitić spada u najpopularnije mlade zvezde na ovim prostorima, a svaki njen potez pod budnim je okom javnosti i obožavatelja.

Trenutno se nalazi u Crnog Gori gde je imala zakazan nastup, a tom prilikom pojavila se u više nego izazovnom izdanju koje je malo koga ostavilo ravnodušnim.

Naime, pevačica se na nastupu pojavila u takozvanim kaubojskim pantalonama, koje se inače navlače preko regularnih ili radnih pantalona na farmama, međutim, lepa Elena je odlučila da ispod toga ostane samo u seksi vešu.

Ista je priča i sa gornjim delom, koji je bio u formi bikinija, sa trakama koje su bile vezane oko struka. 

elena kitic u provokativnom izdanju na nastupu
pritscreen/instagram 

Pevačica je sve vreme bila vesela, đuskala je i podizala ruke, a posetioci su bilo oduševljeni performansom.

Komentari na mrećama nisu izostali, a većina misle isto: "Lepotica", "Koliko je zgodna", "Boginja", "Samo ona može ovo da iznese", "Kakve su joj ovo pantalone", "Ovo je kaubojka po mom ukusu"...

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Elena malo "razgolitila" za potrebe nastupa. Nedavno se pojavila u crnom lateks kompletu sa izrezima i u korsetu, a takođe, na mrežama je objavila fotografiju u toplesu i konačno pokazala tetovažu na leđima koju je posvetila svojoj majci. 

Istini za volju, pevačica je zaista u formi života, a kako je izgledala na početku karijere i koliko se od tada promenila, proverite u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši