Jedan video bio je dovoljan da nastane opšta pometnja. Kada je Kornelija Slunjski, šminkerka iz Hrvatske koja živi u Majamiju, iznela svoje stavove o izlascima sa muškarcima, javnost je burno reagovala.

Dok su je neki podržali, drugi su je nazvali "teškom za održavanje", a sama Kornelija poručuje da je na takav tretman navikla i da ne planira da snizi standarde.

kornelija slunjski
printscreen/instagram 

Ona kaže da očekuje normalne stvari od muškaraca, u skladu sa onim kako je vaspitavana.

- Ne prihvatam ni kafu ni šetnju kao opcije za izlazak, a ni vi ne bi trebalo. Prvo, nisam pas koga neko treba da šeta, drugo, kod kuće imam aparat za kafu koji savršeno radi. Ne idemo ni na piće jer će samo da proba da me napije i odvede kući. Idemo na večeru - iznela je Korenlija.

Ova priča dospela je do svetskih medija, zbog čega je Kornelija odlučila da progovori.

kornelija slunjski
Instagram 

- Prvi video, koji je otišao viralno, bio je da ja zahtevam večeru za prvi dejt. Da, nećeš me šetati kao psa, da, kakva kafa, ja zahtevam večeru. Mi ćemo sesti, ja ću tebe lepo izanalizirati. Ti moraš biti dramatičan. Šokirala sam se, naravno, kad sam videla do koje mere je to došlo da "Enews!" priča o tome.

Nakon toga sam bila u ne znam koliko podkasta kao gost. Stvarno više ni ne znam koliko je članaka o tome izašlo, u Rusiji, u Turskoj, svuda, na sve strane - priča influenserka u intervjuu za "In magazin".

kornelija slunjski
printscreen/instagram/kokobeaute 

- Objasnila sam da bih išla na dejt sa nekim ko je pokazao stvarno neku zainteresovanost, jer ću ja radije biti sama kod kuće sa sobom nego ići na dejt tek tako - kaže.

Koko je počela tako što je na Instagram profilu i Jutjub kanalu delila brojne beauty savete jer godinama radi u toj industriji. Ipak, u vreme pandemije odlučila je da govori o svakodnevnim temama.

kornelija slunjski
Instagram 

- Bilo mi je glupo da u vreme korone stavljam make-up tutorijale, kako da se sredite. Niko nigde nije išao, nije mi ta tema bila primerena u situaciji. Tako da sam, nekako, više počela stavljati sadržaj na kojem se povežete sa ljudima na nekom drugom nivou, o nekim problemima, na šaljivi način - objasnila je.

U Americi živi već sedam godina. I dok joj je na početku baza bio Njujork, sada uživa u Majamiju.

O svakoj temi govori iskreno, pa je tako i svoje iskustvo stavljanja filera u usne, koje nije prošlo ni blizu njenih očekivanja, podelila sa pratiocima.

Kornelija Slunjski
Instagram 

- Filere stavljam u usta već 5-6 godina. Neke sam stavljala u Majamiju, neke u Njujorku. To su sve bili provereni ljudi ali neke stvari se jednostavno dogode. Filer mi je migrirao. U odnosu na normalnu liniju usana, on se malo pomaknuo gore ali to je normalna stvar koja se dešava - priča.