Hrvatska influenserka Kornelija Slunjski postala je poznatija široj javnosti nakon što ju je javno pohvalila Kim Kardašijan. Njena karijera je nakon toga krenula uzlaznom putanjom, na Instagramu i na TikToku prati je po 60 hiljada ljudi, a broj raste svakog dana.

Međutim, iako na svojim platformama uglavnom deli savete po pitanju nege i lepote, nedavno je skrenula pažnju ljudi svojim stavovima po pitanju izlazaka.

Sporni video je imao preko 2.5 miliona pregleda.

"Ne prihvatam kafu ili šetnju kao opciju za izlazak", rekla je izmeđuostalog, a komentari su se samo nizali.

@kokobeaute

NO to zero effort men #datingadvicefortheladies#datinglife2021#datingtoday

♬ original sound - KokoBeaute

"Kao prvo, nisam pas kog treba prošetati. Drugo, imam kod kuće aparat za kafu koji odlično radi", objasnila je, i dodala kako ni odlazak na piće nije opcija, jer to znači da muškarac želi da je napije i odvede kući.

"Ovako izgleda moj savršen izlazak: pokupiš me, dolazimo u restoran i tamo mogu videti kakvi su tvoji maniri za stolom, šta ćeš da naručiš, i znaš li da držiš štapiće ispravno. Malo ću te proučavati", poručila je svojim budućim udvaračima i zaključila kako je večera za nju jedina opcija.

kornelija slunjski
printscreen/instagram 

Međutim, pratioci su bili različitih mišljenja.

"Ovo je nepristojno i bezobzirno prema muškarcima i njihovim roditeljima, ali i prema ženama koje više vole da prošetaju i popiju kafu, nego da idu na večeru", glasio je jedan od komentara.

"Imaš apsurdne standarde, kladim se da uvek očekuješ i da muškarac sve plati", komentarisao je drugi. "Meni ovo liči kao da si tip sponzoruše", "Zaista preterivanje, zašto te stvari koje si navela ne možeš da vidiš i na prijatnoj kafi sa muškarcem koji ti se dopada", "Verujem da ti nije ni svejedno u koji restoran te vodi", "E moje devojke, zato vam i jeste tako"... ređale su se negativne reakcije.

kornelija slunjski
printscreen/instagram 

Sa druge strane bilo je i onih koji se slažu sa influenserkom. "Pa šta, šta ste je napali, zna devojka šta želi", "Kako izgleda, može joj se da razmišlja ovako", "Ali ako je spreman da se iscima za tebe, znači da mu je stalo"... pisali su neki koji su na strani Kornelije.

Šta vi kažete, ko je ovde u pravu? Glasajte i podelite sa nama vaša razmišljanja.