Kornelija Slunjski, šminkerka iz Hrvatske koja živi u Majamiju podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama nakon što je javno iznela svoje stavove o izlascima sa muškarcima.

Ona kaže da očekuje normalne stvari od muškaraca, u skladu sa onim kako je vaspitavana, dok joj Amerikanci poručuju da je "teška za održavanje".

- Ne prihvatam ni kafu ni šetnju kao opcije za izlazak, a ni vi ne bi trebalo. Prvo, nisam pas koga neko treba da šeta, drugo, kod kuće imam aparat za kafu koji savršeno radi. Ne idemo ni na piće jer će samo da proba da me napije i odvede kući. Idemo na večeru.

kornelija slunjski
Instagram 

Prvo ćeš da me pokupiš, da me odvedeš u restoran, tamo ćemo da ti proučimo manire za stolom, šta ćeš da naručiš, da li umeš da koristiš štapiće- rekla je ona na Instagramu, a njen snimak je do sada prikupio preko tri miliona pregleda i izazvao mnogo polemike.

Dok je neki podržavaju, drugi su je nazvali "teškom za održavanje", a sama Kornelija poručuje da je na takav tretman navikla i da ne planira da snizi standarde.

Kornelija se dotakla još jedne vruće teme, a to je - ko plaća na prvom sastanku.

kornelija slunjski
Instagram 

- Tamo odakle ja dolazim, a to je Evropa (Hrvatska), muškarci plaćaju na svakom sastanku - prvom, drugom, trećem i svakom narednom. Tako sam odgajana i ne mislim to da menjam. Nikad ne bih bila sa muškarcem koji traži od mene da platim - poručila je u još jednom snimku koji je pobrao gomilu različitih komentara.

Dok pojedine žene poručuju da ne bi želele takav odnos plaćanja koji nije fer, druge se slažu i kažu da se podrazumeva da muškarci plaćaju na svakom izlasku.