Slovenska pevačica Senida Hajdarpašić (36), poznatija po umetničkom imenu Senidah, popularna je u celom regionu i ima brojne fanove koji s nestrpljenjem iščekuju svaki njen sledeći potez.

Na Instagramu je prati gotovo 400 hiljada ljudi, a s obožavateljima redovno deli trenutke iz privatnog života, kao i svoje atraktivne fotografije.

Tako je sada objavila fotke iz kreveta na kojima je pokrivena belim prekrivačem, a bilo nije teško zaključiti da ispod njega ne nosi baš ništa.  "Šta ne možeš rukom, uradi nogom", napisala je ona u opisu slike, a komentari su se samo nizali.

Instagram Senida

"Koliko si savršena", "Opasno privlačna", "Prekrasna si boginjo!", "Mačko", "Wow, seksi", samo su neki od komentara koje je dobila uz brojne izjave ljubavi, pa čak i bračne ponude, a fotke su skupile i preko 50 hiljada lajkova.

Senidah je i nedavno bacila obožavatelje u trans fotkama na kojima je pozirala u kostimu od lateksa.

senida
ATA Images 

Senida je na novim fotografijama pokazala i novu promenu imidža, a ovog puta odlučila se za bakarnu boju kose koja je apsolutni trend sezone. 

Iako je jedno vreme nosila crvenu kosu, kojom su njeni obožavatelji bili oduševljeni, Senidah se postepeno vraćala u smeđu boju, zbog čega je duže vreme bila brineta, a onda je izneda prešla u tabor plavuša.

Sve Senidine promene frizura pogledajte u galeriji u nastavku teksta, pa sami zaključite šta joj najbolje stoji.

printscreen/instagram, ATA Images Senida frizure