Senida Hajdarpašić danas je jedna od najvećih zvezda u regionu.

Svaka njena pesma ogroman je hit, a pažnju privlači i konstantnim promenama frizure i imidža.

Iako se muzikom bavi celog života, veću popularnost joj je donela tek pesma "Slađana", a sada je otkrila kako je uopšte i krenula muzičkim stopama.

Naime, na pitanje kako je uopšte došlo do toga da postane izvođač Senida se dotakla i svog detinjstva i otkrila šta joj je najviše falilo kada je bila mala:

- U detinjstvu mi je nedostajala ljubav. Kad sam bila mala to mi je najviše falilo. Tada sam i shvatila da hoću da stvaram samo za sebe, a ne za druge - rekla je Senida.

senida o detinjstvu
Instagram 

Kako je početkom ove godine izbacila duetsku pesmu sa Dinom Merlinom, pevačica se osvrnula i na njihovu saradnju.

- To je bilo sjajno! Zaista sam dosta naučila od njega, Dino je pravi umetnik i prezadovoljna sam saradnjom – zaključila je Senida.

Podsetimo, pevačicakoja retko govori o svom životu, otkrila je nedavno i da je kao mala preživela traumu koju će otkriti tek kada bude bila spremna, nevezano da li će joj za to biti potrebno, kako kaže, "10, 20 ili 50 godina", a opevala ju je u stihovima: "Svi su zaspali bludni, a ja gledala", a onda objasnila da je reč o sećanju na njenu 4. godinu života.

- To mi je najteže sećanje. Možda za nekih 10, 20 ili 50 godina podelim sa drugima šta je u pitanju - navela je Senidah.

A ukoliko ste propustili kako je izgledala na početku karijere pogledajte u galeriji ispod:

Youtube, printscreen/instagram Senida nekad i sad