Adison Rej stekla je ogromnu popularnost zahvaljujući društvenoj mreži Tiktok na kojoj je prati preko 84 miliona ljudi.

Zahvaljujući ovoj platformi iako ima samo 21 godinu, pokrenula je sopstveni brend kozmetike, postala jedno od zaštitnih lica SKIMS-a, ali i brojnih drugih modnih kampanji, donelo joj prijateljstva sa holivudskim zvezdama, a nedavno je čak i igrala u svom prvom filmu. Takođe, jedna je od retkih influenserki koja je bila gošća na ovogodišnjoj Met gali što je izazvalo oprečne reakcije, jer mnogi smatraju da influenseri nemaju šta da traže na crvenom tepihu.  

adison rej na crvenom tepihu
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, influenserka koja godišnje zaradi u proseku 6 miliona dolara, a od 49.000 do 81.000 dolara po objavi, sada se suočila sa ogromnim problemom. Kako prenosi Daily Mail, tiktokerki je profil banovan zbog kršenja brojnih pravila.

Iako se misli da je u pitanju greška, influenserka koja je navikla da se šali čak i u najtežim situacijama, i ovog puta šaljivo je sve prokomentarisala podelivši skrinšot na Tviteru.

adison rej o gasenju profila
printscreen/twitter 

"Pa, vreme je da nađem pravi posao", aludirajući na reči mnogih koji tvrde da influenserski posao nije pravo zanimanje. Nakon trenutne blokade, influenserka je uspela da povrati profil, a i dalje nije poznato zbog čega je TikTok rešio da je kazni iako je poznato da nevezano koliko ste uticajni, ova platforma veoma se pridržava strogih pravila i ne preže od toga da gasi profile bilo da imaju jednog ili 100 miliona pratioca.