RASTA IMA NOVU DEVOJKU? Reper se već neko vreme ne odvaja od ZGODNE CRNKE sa kojom boravi u Crnoj Gori

Stefan Đurić Rasta se u Crnoj Gori ne odvaja od zgodne crnke Martine Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova devojka.

Youtube 

Peper Stefan Đurić Rasta se u jednoj diskoteci na crnogorskom primorju gde trenutno boravi, pojavio sa zgodnom crnkom za koju svi misle da mu je nova devojka. 

Martina Anđelković to veče mu je pravila društvo na njegovom nastupu, a došli su zajedno kombijem u kome je bio i njegov tim.

- Sa Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina.

Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vreme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama - kaže izvor koji se zatekao u tom klubu.

Izvor dodaje da je Martina bila na bini sve vreme dok je Rasta nastupao.

- Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je delovalo da nečega ima među njima.

Martina se ludo provela te noći, sve vreme je pila viski - priča izvor za "Informer".

rasta
printscreen/youtube/Imperia Tv 

Zanimljivo je da Rasta i Martina borave u istoj vili! Komšije kažu da su je videli nekoliko puta, a i ona je sama objavljivala slike i snimke iz te kuće.

- Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu.

Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vreme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati - kaže izvor za medije.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši