Bili Ajliš uslikana je pre nekoliko meseci prvi put sa starijim muškarcem. Ubrzo se otkrilo da je u pitanju Metju Tajler Vors, koji je od pevačice stariji čak 10 godina.

Iako su mnogi bili mišljenja da je njihovo druženje isključivo prijateljsko, pokazalo se da je par ipak u vezi, a fanovi su, kao što je očekivano, poželeli da saznaju sve o Bilinom novom izbaraniku.

Par je nedavno uslikan na putu do Diznilenda gde su izašli na sastanak, a oboje su tom prilikom izabrali ležerne kombinacije. Pevačica je delovala srećno, a kako su rekli očevici, par se sve vreme držao za ruke i razmenjivao nežnosti.

Ipak, fanovi nisu toliko srećni zbog njene nove ljubavi.

Naime, Bili koja se nedavno našla u centru rasističkog skandala, ljubav je pronašla sa osobom koja je imala poprilično problematičnu prošlost i za koju se smatra da je upravo on odgovoran za problem u kom se pevačica našla.

bili ajlis prvi put je uslikna sa novim deckom u aprilu
Ronin47 / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, na prvom mestu, Metju ima 29 godina, a iako mu je Instagram nalog zaključan, iz biografije se može saznati da je glumac koji živi u Los Anđelesu.

Međutim, lista filmova i serija u kojima se pojavljivao nije ni malo impresivna – u pitanju su male i epizodne uloge, koje retko ko pamti.

Metju iza sebe ima istoriju homofobinih i rasističkih objava na društvenim mrežama, koje su se ponovo pojavile u javnosti, nakon što se pročulo da izlazi sa Bili.

Zbog svega se 18. juna oglasio na mrežama:

"Želim da se izvinim zbog stvari koje sam napisao na društvenim mrežama u prošlosti", napisao je. "Jezik koji sam koristio bio je neodgovoran i shvatam koliko su te reči uvredljive. Bez obzira da li je reč o tekstu, citatu ili samo o tome da sam ja glup, nije važno."

metju tajler vors izvinjenje
printscreen/instagram 

Međutim, šteta je već bila učinjena. Zbog svega niko više nije želeo da ga angažuje, te su mnogi mišljenja da je sa pevačicom samo iz koristi.