Ako su i jednu glumicu krasili epiteti najzgodnije i najlepše, ali i da je kao vino jer zaista s godinama sve bolje izgleda, to je Hale Beri.

Glumica često objavljuje fotografije na svom Instagramu na kojima se hvali svojim zategnutim telom, ali sada je otišla korak dalje i postavila fotografiju zbog koje su mnogima "popadale vilice".

Hale naročito voli toples izdanja, te je i ovog puta pozirala bez brusa, a leđa je okrenula kameri. Međutim, pažnju svih privuklo je nešto drugo.

Naime, Hale je bila u tanga-donjem delu kupaćeg kostima, a preko je imala prozirnu suknju duginih boja.


"Ljubav je uvek odgovor", napisala je, ali ono što su svi primetili bila je tetovaža na zadnjici koja se nazirala ispod suknje zbog čega su su je u komentarima obasuli pitanjima oko tetovaže. Hale je tad odgovorila da je ima već 30 godina.

U pitanju je crtež suncokreta, a glumica je svojevremeno objasnila zašto je izabrala baš ovaj simbol.

"Odabrala sam suncokret jer kad se spusti mrak oni se zatvaraju da bi se obnovili", ali je i istakla da, da može, nikad se ne bi tetovirala. 

Glumica se svojski trudi da tetovažu ne prikazuje, a jedini put kada je javnost mogla da je vidi bilo je u filmu "Monster’s Ball" i to samo na trenutak.

hale beri skriva tetovazu suncokreta a jedino se mogla videti u filmu monster s ball
printscreen/youtube 

Međutim, Hale je neko ko se zbog barem ove tetovaže pokajala, pa je svojevremeno rekla:  

"Zaista bih volela da nemam tetovažu. Čista koža je uvek bolja".

Međutim, mnogi ne znaju da je Hale pre suncokreta na zadnjici zapravo imala istetovirano ime bivšeg dečka Dejvida Džastisa, a crtežom cveta ga je prekrila.

Bilo kako bilo, činjenica je da seksepilnoj Hale sve dobro stoji, a iako se danas kaje zbog tetovaža, pratioci su saglasni da lepa glumica izgleda fantastično, te da je tetovaža samo dala dodatan šmek.