DEMI MUR U BIKINIJU U 6. DECENIJI: Pozirala sa ćerkama i svi se slažu da je za OVU ŽENU vreme stalo

Glumica Demi Mure sa svoje tri ćerke našla su se u ulozi modela u kampanji za kupaće kostime modnog brenda Andie, a rezultat se mnogima dopao.

Cass Bird for Andie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Demi Mur pokazala je zanosne obline poziravši u kampanji za kupaće kostime, a rame uz rame su joj stale i ćerke, 32-godišnja Rumer, 29-godišnja Skout te 27-godišnja Talula.

Zavodljiva četvorka snimila je modnu kampanju za kupaće kostime brenda Andie s kojim Demi ima već dugogodišnju saradnju. Naime, upravo je Demi Mur bila jedan od prvih investitora ovog brenda, a sada se, zajedno sa ćerkama, našla i u ulozi modela.

"Bilo mi je važno da uključim ćerke u ovu kampanju i nadam se da će i drugi iskoristiti prilike u životu kako bi stvorili značajne veze i proslavili svaki trenutak s ljudima koje vole", rekla je 58-godišnja Demi povodom predstavljanja kolekcije koja nam donosi bikinije za oblik tela, a verujemo i svačiji stil.

Ova kolekcija kupaćih kostima slavi različitosti i lepotu ženskog tela, pa samim tim pristaju svima, bez obzira na godine.

Zanosna Demi koja izgledom u bikiniju oduševljava u 58. godini kampanjom se pohvalila i na svom Instagram profilu, a nakon nje to isto je učinila i njena najstarija ćerka Rumer koja je ispod objavljene fotografije napisala:

"Dame iz klana Mur-Vilis dolaze kako vam zagreju leto".

I dok su mnogi u komentarima hvalili njihov izgled, Skout se u svojoj objavi na Instagramu osvrnula na to šta ženu zapravo čini privlačnom.

"Iskreno, za mene nema ništa privlačnije od žene koja se u svojoj koži oseća snažno i lepo", napisala je ona, a ujedno i drugom objavom pohvalila fotografa Kesa Brda koji je snimio "trenutke prave intimnosti naše porodice" napisala je ćerka Demi Mur.

Podsetimo, Demi Mur je pre nekoliko meseci privukla veliku pažnju medija kada se na reviji brenda "Fendi" pojavila sa neobičnim licem. Mnogi su mislili da se glumica izoperisala, međutim, ona tvrdi da je reč o posebnom načinu šminkanja, iako joj mnogi ne veruju. Slike sa pomenute revije o kojima se i dalje priča, pogledajte u galeriju u nastavku teksta:

Youtube, STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia Demi Mur