Vadite blokče i zapisujte beleške!

Ruku na srce, to bi svakako mogli da kažemo nakon samo jednog pogleda na profil naše poznate influenserke i stilistkinje Jelene Simeonove.

Uostalom, čim je prati "samo" 37 hiljada ljudi, biće da neke stvari očigledno radi kako treba. Ovog puta Jelena je oduševila pratioce jednostavnom ali više nego efektnom kombinacijom, idealnom kad želite da izgledate casual, ali ipak da zadržite i dozu seksepila.

jelena simeonova
printscreen/instagram 

Možda vam se to neće tako učiniti na prvi pogled, ali već sledeća fotografija otkriva zašto smo baš taj termin izabrali. Blejzer koji se pertla na leđima, savršen je izbor kada želite da pokažete malo "kože".

jelena simeonova
printscreen/instagram 

Naravno, Jelena je izabrala jednu od najpopularnijih boja ovog proleća - zelenu, a sve to upraila je sa farmericama sa dubokim strukom, iscepanim na kolenima, i nezaobilaznim "džordankama".

Naravno, ovako nešto komotno možemo da zamislimo i u kombinaciji sa vrtoglavim potpeticama za dozu "extra" zavodljivosti, ali za dnevne varijante, ovaj kombo je, barem po našem mišljenju, čista desetka.

Naravno, blejzer možete naći i kod nas, i to u Breshka radnjama po ceni od 3,290 dinara.

blejzer na vezivanje
BERSHKA 

Kratki blejzeri definitivno se vraćaju na velika vrata, a samo je na vama da odaberete model koji najviše odgovara vašoj građi i ličnom ukusu.

Jedno je sigurno: ovog proleća, u modi je biti edgy, sexy, a opet sofisticiran.