Na Instagramu smo često svedoci pojave profila koji preko noći uspeju da postanu senzacija. Vodeće mesto na ovoj platformi imaju modni influenseri, kojima se najviše isplatila popularnost Instagrama, ali je činjenica da njihovi profili često liče jedan na drugi.

Ipak, profil četiri sestre koje dele ljubav prema modi je za kratko vreme skupio zavidan broj pratilaca i postao vrlo zapažen među zaljubljenicima u drugačije i originalne stvari.

U svega nekoliko meseci, profil @thanks_its_my_sisters uspeo da zadobije veliku pažnju modne zajednice na Instagramu.

Glavna vizija ove četiri sestre jeste da pokažu svoj stil i posluže nekome kao inspiracija. Zbog toga svoj identitet stavljaju u drugi plan, što su jasno dale do znanja krijući lice telefonom, a pažnju privlače svojim kul i mladalačkim odevnim kombinacijama.

Njihov profil, pokrenut početkom prošle godine, danas ima skoro 18.000 pratilaca, a gotovo svakodnevno objavljuju fotografije svojih gotovo identičnih stajlinga u znaku krpica sa potpisom pristupačnih high street brendova.

Sve četiri sestre se ne fotografišu baš uvek zajedno, ali bez obzira na to ne odstupaju od kombinacija vrednih pomena koje možete pogledati u galeriji:

Instagram Instagram četiri sestre postao je viralan na mrežama.