Popularnost širokih modela pantalona ne opada, a novi modni trendovi i dalje pokazuju veliku sklonost udobnim modelima. Pomama za baggy farericama uveliko vlada, a u nastavku pogledajte neke od najlepših modela koji će vladati ovog proleća.

Slavn Dženifer Lopez možda još uvek ne odustaje od skinny modela, ali ostatak sveta jednostavno je opsednut širokim farmericama, tzv. popularnim baggy modelima. Tu je privlačnost jrlako razumjeti – ko ne priželjkuje opušteniji kroj pantalona i struk koji vešto skriva baš sve, i to nakon meseci koje smo proveli u trenerkama i helankama kod koće.

U kolekcijama za proleće i leto 2022. dizajneri kao što su Molly Goddard, Rejina Pyo i Peter Do predstavili su cool baggy farmerice koje dominiraju chic modnim kombinacijama.

U svetu slavnih i modno osveštenih Hejli Biber, Rijana, Kloi Kardašijan i ostale dame s oduševljenjem su prigrlile ovaj modni trend. Široke baggy modele farmerica, s modelima Vetementsa i Balenciage kao favoritima, spojile su s kultnim modnim dodacima i pokazale stajlinge koji će mnogi želeti da kopiraju.

Kako god, činjenica je da su farmerice modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Prave kraljice uličnog stila sjajno se prilagođavaju modnim promenama, a nova sezona pred nama donosi zaista uzbudljive komade koji u jednakoj meri omogućuju udobnost i veliku dozu stila. Ako još niste pronašli svoj savršen par, na ove modele svakako se isplati baciti oko.