Salma Hajek je svojim poslednjim pojavljivanjem ponovo izazvala lavinu komentara na račun svog modnog odabira.

U poslednjih mesec dana pojavila se na nekoliko premijera, ali i modnih revija i dobila negativne kritike zbog garderobe.

Poslednji promašaj u nizu desio se na ceremoniji otkrivanja zvezde u njenu čast koja je postavljena na Bulevaru slavnih.

Za ovu priliku Salma je izabrala crnu haljinu midi dužine za koju modni stručnjaci kažu da bi bila savršen izbor za malu maturu, ali nikako žena u zrelim godinama ne bi smela da je obuče.

salma hajek
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Malo je reći da su njeni fanovi u šoku pa joj poručuju da što pre promeni stilistu.

"Pod hitno menjaj stilistu", "Tolike pare ima, a nema ukusa", "Novac ne znači i dobar stil", "Totalni kič", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Stajling je upotpunila crnim salonkama na visoku platformu i srebrnim detaljima na grudima, što je dodatno stavilo fokus na njen bujni dekotle, koji je i bez toga bio u prvom planu.

Pojas je trebalo da istakne struk, ali je umesto toga samo učinio da njena figura izgleda neskladno.

salma hajek
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Salma Hajek je nekoliko puta bila na meti kritika zbog loših odevnih kombinacija. Zbog toga su mnogi govorili da ne izgleda kao "žena milijardera", kao i da je ona dokaz da novac ne znači nužno i dobro oblačenje.

Pogledajte još neke stajlinge glumice i procenite sami, da li je Salmi potreban novi stilista?

John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia, Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia Salma Hajek najgora izdanja