Latino diva i holivudska glumica Salma Hajek stigla je na romantični odmor u Sen Trope, a društvo joj je pravio njen muž milijarder Fransoa Enri Pino, a par je viđen na jednoj od tamošnjih popularnih plaža.

54-godišnja Salma pažnju je plenila u lepršavoj kratkoj haljini u kojoj je pokazala noge, a lice je sakrila iza tamnih sunčanih naočara i zaštitne maske.

Počeli su da se viđaju 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji devojčice Valentine Palome i ubrzo nakon toga potvrdili su veridbu. Venčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

salma hajel i fransoa enri pino
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njihovu veliku ljubav nije uzdrmala ni tužba manekenke Linde Evanđeliste koju je ona podnela protiv Fransoa 2011. godine i tvrdila da on ne želi da prizna sina Augustina Džejmsa kojeg je navodno s dobio s njom 2006. godine tokom afere koja je potrajala nekoliko meseci.

On je te navode negirao, ali na kraju se s Lindom ipak nagodio, a Salma u javnosti nikada nije komentarisala tu situaciju. Kasnije je priznao da je on otac dečaka, kao i da je od Linde tražio da abortira.

Fransoa je otac i 19-godišnje ćerke Matilde i 22-godišnjeg sina Fransoa Džuniora koje je dobio u prvom braku s Doroti Leper.

sajma hajek sa cerkom
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Uspešni Francuz je inače vlasnik kompanije Kering, koja drži luksuzne modne kuće kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni.