Ukoliko ste dugo posmatrali svoje omiljene manekenke u Gučijevim komadima, ali ste nažalost obeshrabrene visokim cenama ovog brenda, danas imate sreće! TikTok je tu da vam pomogne kako da se obučete kao Gučijev model, a da ne potrošite ogromne svote novca. Pritom, vaš video može postati toliko viralan da ga primeti i neko od čelnika ove modne kuće.


Zašto ovo kažem? Mnogi od vas, koji prate rad ovog brenda, znaju da Alesandro Mišel ne voli klasične, savršene modele. Njega zanimaju ljudi sa idejom, drugačijim karakterom, kreativni i originalni, baš kao i njegove kreacije. Suština ovog čelindža jeste da stvorite kreativan stajling po uzoru na Guči, a ključ je u slojevitosti.

Dakle, potrebna vam je nasuminčno izabrana rolka, zatim šarena košulja, prastari džemper ili prsluk, vinil pantalone i obavezno preko njih neka kratka, šarena suknja. Zatim marama. U videima kažu da je presudna. Tu su i velike naočare, neka vintidž frizura i obavezan karmin jarke boje. Potrebno je da vaša Guči kombinacija izgleda što živopisnije. Kao što smo rekli, Alesandro Mišel ne voli da traži svoje modele u modnim agencijama, pa ako budete imali dovoljno sreće (i kreativnosti) možda baš vi postanete njegova sledeća muza!

@charis.cheung

wait till the end for results! ##gucci##guccichallenge##photoshoot##photographer##model##VinylCheck##TimeforTENET##phototips##photo##snapshot

♬ original sound - charis.cheung