Američka glumica Kejti Holms bila je jedna od gostiju na otvaranju luksuzne radnje švajcarskih satova u Njujorku, a za tu je priliku odabrala poprilično neobičnu i hrabru kombinaciju.

Naime, 42-godišnja Kejti pojavila se u haljini s velikim izrezima, ispod koje očigledno nije nosila grudnjak, a preko nje je nabacila predimenzioniranu košulju. Zahvaljujući tome, bila je jedna od najuočljivijih zvezda, a znatiželjni pogledi bili su uprti u njenom smeru.

Kejti je na događanje stigla sama nakon što je prekinula ljubavnu vezu s popularnim kuvarom Emilijom Vitolom Džuniorom, koji je od nje mlađi devet godina.

kejti holms
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tačan razlog prekida njihove osmomesečne veze nije poznat, ali Emilio je zbog holivudske glumice ostavio verenicu Rejčel Emons, i to porukom, kada su se u medijima pojavile njegove fotografije s Kejti.

Rejčel je tako saznala za njegovu preljub i ostala šokirana jer je par živeo zajedno i pripremali su venčanje.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Modni stil Kejti Holms

Kejti se zbog toga našla na meti kritika i neodobravanja javnosti, a mnogi su bili iznenađeni njenim ponašanjem, s obzirom na to da su je ranije nazivali holivudskom slatkicom, te su zaključili kako bi joj bolje pristajao nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.