Ova letnja sezona donela nam je jedan starinski model gaćica, koji ženama mnogo prija pre svega jer su udobne, praktične i ponekad je to sve što nam treba.

Naime, u modu se vraća jedan retro model kupaćih gaćica, ali sada u nešto savremenijoj i urbanijoj verziji. Ovaj model prisutan je već nekoliko sezona, ali je ove definitivno doživeo neverovatnu potražnju, pa gotovo da nema brenda koji ga nema u ponudi.

Važno je da ovakve gaćice imaju dubok struk, toliko da prekrivaju čak i pupak, dok je zadnji deo ove sezone najčešće sečen kao polu-tanga, te lepo ističe pozadinu.

dunja jovanic u retro modelu kupacih gacica
screenshoot/instagram 

Ovaj model kupaćeg postaje sve popularniji, a posebno među ženama kojima smeta stomačić, jer ga ovakav model odlično prikriva u tom najnezahvalnije delu.

Uprkos tome što ove gaćice prate predrasude da nisu dovoljno seksi, žene ih rado kupuju, pre svega zahvaljujući lepšem dizajnu ne što je to bio slučaj u prošlosti kada su bile populane. I slavne lepotice prigrlile su ovaj model, pa ako ste imali dilemu kakav kostim da nabavite, ovo je sjajan predlog.

U galeriji pogledajte retro modele kupaćih kostima koje možete nabaviti u H&M radnjama:

Print Screen/ H&M Retro modeli kupaćih kostima