Glumica Olja Lević niže popularne uloge i mnogima je jedno od najlepših novih lica srpske scene. Ova šramtna glumica mnoge je "kupila" svojom lepotom, a na instagramu redovno dobija komplimente na račun njene lepote.

Sudeći po Instagramu, Olja Lević je uspela u tome da njena izdanja za plažu već služe kao inspiracija mnogim devojkama.

Ona voli da menja različite stilove i dezene, ali jedno je sigurno – u svakom izgleda jako seksepilno. Svi su je ishvalili da izgleda fantastično i da ima građu top modela.

Leopard print

Definitivno jedan od isplativijih modela, kada je print u pitanju. Zasigurno ćete ga nositi više godina, jer ne izlazi iz mode.

Često nepravedno izbegavaju ovaj kultni print, jer je dugo bio na lošem glasu. Ali ako pogledate trendove, leopard dezen je uvek pri vrhu.

Obrnuti dekolte

Poigravanje sa krojevima bikinija je ove sezone i više nego popularno, što nam je i više nego zanimljivo. Tako je sada isticanje donjeg dela dekoltea jedan od Oljinih izbora za letnje dane na plaži.

Uz to, roze boja u nude nijansi čini čuda za ten jer ćete upravo na taj način najbolje istaći preplanulost kože.

Jednodelni efektni kostim

Znamo da je sunčanje u ovakvim kupaćim kostimima nezgodno, ali jedno je sigurno- izgledaju odlično. Dolaze u raznim dizajnima i sa zanimljivim izrezima koji će savršeno istaći vaše obline.

Oljin “monokini” ima dubok izrez i otvorena leđa – sakriva stomak a ističe dekolte, što je dobitna kombinacija svake žene!

Jarke boje

U tropskom vremenu treba da uživamo u tropskim nijansama. To što su ove godine popularniji zemljani tonovi ne znači da treba da bežimo od jarkih ili fluorescentnih boja, a naročito kada je reč o bikiniju.

Olja je izabrala upečatljivu pink boju, a njen bikini ima i spušene bretele sa valovima koje su lep modni detalj za plažu.

Tračice

Detalji u vidu tračica koje možete vezati na više načina mogu potpuno da transformišu vaš izgled za plažu.

Atraktivne su i ostavljaju vam dovoljno prostora za poigravanje, pošto isti bikini može sasvim drugačije izgledati promenom načina vezivanja tračica.