Urednice magazina Vogue izdvojile su odevne komade za leto 2021. koje vredi imati i uložiti svoj novac. S obzirom na to da su počela sniženja, idealna je prilika da nove trendi komade udomite u svoj orman!

1. Bebi dol haljina

Prva na listi letnjih favorita je bejbi dol haljina. Kako im i sam naziv kaže, "bebi dol" haljine podsećaju na spavaćicu zbog romantičnog izgleda, i laganih lepršavih materijala, kao što su pamuk ili lan.

Mogu se nositi uz patike kada je u pitanju dnevna varijanta, ili sandale na platformu, ukoliko želite da budete elegantnije. Efekte su i uz kaubojske čizmice i šešir, jer ćete postići uvek moderan boho stil.

Još jedan bonus ovih haljina - vizuelno produžavaju noge.

2. Kombinacija za plažu koja se nosi u gradu

Granice u svetu mode odavno ne postoje pa je kombinacija s kojom ne možete pogrešiti ona koja spaja kupaći kostim i dnevne odevne kombinacije. Dakle kupaći kostim, šorts i košulja mogu izgledati tako dobro i van granica peskovite plaže.

3. Hibridne potpetice

Ako je verovati savetima urednica Vogue-a, ovog leta će se nositi ekstravagantne cipele. One mogu biti spoj svega, samo je važno da se radi o cipeli koja ne može proći neprimećeno u javnosti.

4. Tregeri

Iako pomalo zaboravljeni modni dodatak, tregeri se vraćaju i ponovo su u trendu. Preko dana ih možete nositi podignute na ramenima, ili samo na jednom za nonšalantniji izgled, dok uveče tregere možete da spustite i tregerice pretvorite u pantalone sa niskim strukom tzv. baggy vibe.

5. Retro patike

Mnogi se patika ne odriču čak ni sada po najvećim vrućinama, a ukoliko ovog leta želite da budete u trendu onda morate imati barem jedan retro model patika u svojoj kolekciji. Najpoznatiji retro model, koji sve trendseterke obožavaju, jeste Air Jordan koji dolazi u bezbroj boja pa je tako lako pronaći onu koja laska vašem ukusu.

6. Veoma kratak šorc

Samo najhrabriji, koji žele da prate trendove, će ovog leta nositi ultra kratke šorceve koji pomalo liče na bokserice. Iako su trenutno trendi, ipak nisu za svaku priliku.

7. "Bucket" šešir

Bucket šeširi biće veliki letnji hit, a praktični su jer ug možete nositi u gradu, kao i na plaži. Posebno popularni biće oni s geometrijskim dezenom, a osim što su ultra popularni, njihov najveći plus je činjenica da će vas štititi od sunca.

8. Široke pantalone

Komad koji će se naći u ormarima urednica Vogue-a su i široke pantalone koje u kombinaciji sa štiklama izgledaju jako ženstveno, a u dnevnim varijantama vrlo ležerno. Ako želite opciju koja je idealna za leto, birajte pantalone svetlijim bojama poput bele ili bež.