Iako je njihov glavni dress code sportska oprema izgleda da košarkašice Srbije u slobodno vreme ipak vole da pobegnu od tog stila i okrenu se nešto ženstvenijim komadima odeće.

Koliko možemo da vidimo, reprezentativka Srbije, a inače i MVP Evropskog prvenstva u košarci, Sonja Vasić ostaje dosledna sportskoj eleganciji. Obična bela majica je obavezan deo ormana svake devojke, jer je odličan izbor kada neki komad nemate sa čim da ukombinujete. Tako je Sonja šarene letnje pantalone savršeno uklopila sa basic belom majicom, a celu kombinaciju upotpunila je belim starkama i trendi crvenom torbicom u koju staje sve što vam je potrebno za dnevnu šetnju gradom.

Saša Čađo ipak najviše vremena provodi u nešto ležernijoj odeći, ali kada se odluči za elegantnije varijente to izgleda svetski. Duga crna haljina i zanimljiva marama oko vrata savršen su primer kako leti izgledati šik. Niska punđa, naočare i zlatni nakit su odlika ženstvenog stila odevanja.

Dajana Butulja ostaje dosledna sportskom stilu, ali voli da poseduje i dobar par farmerki. Na jednoj od retkih fotografija u kojoj je u svakodnevnom izdanju, možemo videti da na sebi ima farmerke, bele patike i majicu u neutralnoj krem boji, idealnoj kombinaciji za obilazak grada. 

Zelena boja kao jedna od najinteresantnijih ove sezone dospela je i u orman Nevene Jovanović. Elegantna haljina koja sa ukusom ističe ženske obline bila je pravi izbor za srpsku košarkašicu koja ju je izvanredno ponela.