JELENA KARLEUŠA JE KRALJICA TRANSFORMACIJA: Od roze, tirkizne kose, paža i ježa do DREDOVA i AFRO lokni

Pop diva Jelena Karleuša od kada se pojavila na muzičkom nebu bila je poznata po svojoj plavoj kosi, a kasnije je rado pribegavala različitim transformacijama, ali je najviše ostala verna taboru plavuše.

Zorana Jevtić/Kurir 

Da je uvek u trendu, a nekad i korak ispred, Jelena Karleuša nas svakodnevno uverava svojim odevnim kombinacijama, ali i frizurama i bojama kose, sa kojima ne libi da eksperimentiše.

U poslednje vreme Jelena Karleuša je verna izrazito dugoj i Barbi plavoj kosi, a s obzirom na to da su za ovakvu frizuru neophodni pramenovi nadogradnje, ona često menja frizure.

Naime, Jelena je pre nekoliko godina počela sa drastičnim transformacijama kose, i u korak sa svetskim zvezdama, promenila svoju plavu kosu u tirkizno plavu.

jelena karleusa
Instagram 

Polako je navikla svoju publiku na ekstravagantne kreacije i neobične frizure poput afro lokni i kikica, punđi, dugačkih i gustih repova... Pre svih je nosila popularnu bob frizuru, koja je možda bolje stoji i od ove trenutno preterano duge kose.

Pravi šok usledio je kada se diva odlučila za duge dredove, ali i kada se, umesto za periku, odlučila za farbanje svoje kose u roze. Sve njene transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

Instagram Transformacije Jelene Karleuše

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši