Nova kolekcija pevačevog modnog brenda bila je sinoć razlog za okupljanje mnogih poznatih ličnosti u srpskoj prestonici, a veliku pažnju izazvale su pojedine zvezde.

Među prvima pojavili su se bračni par Vesna i Đole Đogani u letnjem izdanju i raspoloženju. U Cvijonom brendu bila je Sofija Šašić, koja je sve oduševila svojom figurom i stajlingom.

Pevačica Teodora Džehverović stigla je ruku pod ruku sa dečkom Ninom Čelebićem. Osim što su jedan od naših najpoznatijih parova, oni važe i za jedan od najstilizovanijih. Uvek idu “u paketu“ te na njihovim profilima često viđamo uparene stajlinge, a ono po čemu su posebno prepoznatljivi je obuća. Ovoga puta su izabrali iste jakne, a čini se da Teodora i Nino baš uživaju u zajedničkom šopingu, a možemo reći i da je krajnji ishod odličan i uvek u trendu.

teodora dzehverovic i nino celebic na cvijinoj reviji
ATA Images 

Reper Vuk Mob podržao je kolegu, a na reviju došao je sam, bez svoje lepše polovine, Olivere Konotar, sa kojom je nedavno dobio dete.

Reviji je prisustvovao i Saša Kovačević, koji je stigao sa svojom devojkom Zoranom.

Dok sa druge strane, kolegu je podržao i reper Slobodan Veljković, poznatiji kao Cobi, koji je došao sam, kao i reper Relja Popović, koji se pojavio bez lepše polovine, Nikolije Jovanović.

Relja, Rasta, Cobi na revijisteven dockman
ATA Images Relja, Rasta, Cobi

Pevačica Marija Mikić došla je sa svojim partnerom, a vidno je bila raspoložena i nije skidala osmeh sa lica, kao ni glumica Dragana Mićalović koja je blistala u lepršavoj, dugoj haljini.

Takođe, ništa manje raspoložen nije bio i reper Stefan Đurić Rasta, koji je imao zanimljivu odevnu kombinaciju sa "Balkaton" pancirom.

Ko je sve bio na reviji Cvijinog brenda, kao i kako su se naše poznate ličnosti sredile za ovu priliku, pogledajte u galeriji ispod:

ATA Images Steven Dockman revija