KOMAD KOJI ĆEMO NOSITI I NA JESEN: Evo kako kombinujemo najpopularniji top sezone

U isto vreme elegantan i zavodljiv, ovo je komad koji će upotpuniti svaku vašu kombinaciju

Wanted/Profimedia/Instagram

Hajde da jednom za svagda razjasnimo sledeću nedoumicu: ne postoji situacija u kojoj ne možete nositi crop top ili još popularniji top na bretele.
Ovo je komad koji dominira svakog leta i svake sezone jer dolazi u različitim dužinama, modelima i apsolutno je prilagodljiv svakom autfitu. Možete da nositi kao košulju, na duge ili kratke rukave, kao deo kombinacije za trening ili kao šljokičavi top koji će upotpuniti vaš večernji autfit. Kada se osvrnemo na Instagram profile popularnih trendseterki videćemo da se ovog leta posebna pažnja pridaje crop topu na bretele i onom koji liči na gornji deo veša.


Naravno, apsolutna pobednica kombinovanja ovog topa je Emili Ratajkoviski, koja na vrlo trendi i seksi način ume da iznese svaku kombinaciju, te je i sa ovom isti slučaj.


Ona se odlučila za oversized sako i popularne biciklističke pantalone što je autfit koji apsolutno odobravamo i preporučujemo! Kako biste napravile balans koji je prilikom nošenja ovakvog topa neophodan, naš je savet da se operedelite za oversized komade, kao i komade sa podignutim strukom. Dakle, paper bag i baggy pantalone, mom jeans, oversized teksas jakne i sakoi, šortsevi i suknje sa visokim profilom + ovaj crop top = dobitna kombinacija!


Celom autfitu dodajte par dobrih sandala ili papuča sa malom štiklom i imate autfit i za dnevnu i za noćnu varijantu. Mnogi popularni high street brendovi imaju puno ovih modela na sniženju, pa ne bi bilo loše da čekirate njihove sajtove i pronađete svoj idealni crop top.