Okej, i više smo nego spremne za time of our lives! Bejbi, odnosno Dženifer Grej se vraća na scenu i kao zvezda filma, ali i kao izvršna producentkinja. Generalni direktor Lajonsgejta, Džon Feltajmer otkrio je da će film bili postavljen u vreme devedesetih, dok ostale detalje nije hteo da ispriča.
,,To je upravo ona vrsta romantičnog i nostalgičnog filma koji su obožavaoci čekali”, rekao je on.

U originalnom delu, Bejbi se zaljubljuje u svog instruktora plesa Džonija Kasla koga glumi Patrik Svejzi. Biće teško zamisliti Bejbi kako se sama snalazi u prljavom plesu, jer je legendarni glumac preminuo od raka 2009. godine. Zato nismo mogle, a da se ne zapitamo, ko će rekreirati hemiju na sceni kakvu su imali njih dvoje?

Biće zanimljivo videti šta su smislili ovog puta, a sve što znamo je da film potpisuje Džonatan Levin, poznat po filmovima 50/50, Ludilo i Vrela srca.
Osim što je ovaj film dostigao status klasika delom zahvaljujući neverovatnim koreografijama, muzici i kostimima, on se dotiče i važnih društvenih i socijalnih problema poput pitanja pola, abortusa i klase.

I to je to što za sada znamo. A dok ne stignu nove informacije, prisetimo se nekih legendarnih autfita iz ovog kultnog filma.