Izbor prave torbice često ume da bude težak zadatak. Koliko ima džepova? Da li može da se nosi i na ramenu i preko grudi? Da li ima dodatan lanac? Sve su ovo pitanja koja postavljamo sebi prilikom kupovine torbice, priznajte.
Iako nije rešenje za svaki zahtev koji imate, ovaj model torbice ima nekoliko funkcija koje je čine izuzetno dobrim izborom.

Kao i kod većine torbica, nije uvek lako shvatiti kada ih možemo nositi i sa kojom svrhom. Kad su se prvi put pojavile, nije nam bilo najjasnije kako i kada ćemo ih nositi. Iako su male, dovoljne su da u njih stavite ono najosnovnije – telefon, novac i ključeve. Dobro, možete ugurati i neki mini karmin. Dovoljno da ponesete ono što će vam tog dana sigurno trebati, a da pritom imate osećaj da ne nosite baš ništa na sebi.

Možete ih nositi u dnevnim i noćnim kombinacijama, oko vrata, preko ramena ili preko grudi. Naravno, svoju popularnost su veoma brzo stekle, što smo mogli odmah da primetimo kod poznatih trendseterki na Instagramu. Pitale smo se gde možemo da pronađemo svoju, pa smo se, naravno, uputile na sajtove omiljenih high street brendova. Evo šta smo pronašle.