JEDINA OBUĆA KOJA VAM JE POTREBNA OVOG PROLEĆA: Ena Luna ima SJAJNE PREDLOGE trendi cipela

Bilo da ste u potrazi za svakodnevnom obućom, koja vešto prati ritam vaših koraka, ili tražite neke modne predloge za večernje izaske, influenserka Ena Luna ima sjajne predloge!

Youtube

Nebitno da li preferirate ležerniju obuću, elegantniju ili ekstravagantniju, uz trendove za ovu sezonu, koje nam je Ena predstavila, uživaćete na svakom koraku i definitivno biti primećeni.

Obzirom da joj svakodnevno pristižu pitanja koje su to patike, cipele, papuče koje voli, odlučila je da sve trenutno omiljene nove cipele objedini u jedan haul video. 

Na početku videa se požalila kako je Zara iz nedelje u nedelju sve više razočarava i kako joj se ništa ne dopada iz trenutno aktuelne kolekcije, pa da s tim u vezi ne pamti kada je poslednji put kupila nešto od odeće. Fokus joj je trenutno na obući, najviše traga, kupuje i ulažem u dobre, kvalitetne komade.

Neki modeli biće vam poznati jer sa sobom nose retro efekat, koji smo tokom prošle godine već iskusili. Dok će drugi biti fanastično i neočekivano iznenađenje.

Balenciaga track patike

Prezadovoljna je modelom i po njenom mišljenju idu uz sve! Za razliku od svih ugly sneaker ove patike su preudobne i nisu joj teške. Voli ih i uz sređenije kombinacije, ali i uz one potpuno kežual.

Prada cipele

Najmoderniji par mokasina i kako modni stručnjaci kažu - jedini par obuće koji vam je potreban ovog proleća. Po Eninom mišljenju ovo su zaista cipele sezone, udobne su i slažu joj se uz raznorazne kombinacije. Istina je da malo idu u pravcu muške mode na ženama, ali po Eninom mišljenju imaju posebnu crtu ženstvenosti.

Gucci slingback with Horsebit cipele

Kako Ena kaže- savršenstvo bez mane! Potpuno retro fazon kakav nas podseća na cipele kakve nose naše mame i bake. Roza boja, prihvatljiva visina štikle i tanki kaiš savršeno ističu ženstvenost na svakoj dami. 

Valentino papuče

Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled i da je ovo najlepša boja zele kože koju je u životu videla, a znamo da je zelena trenutno najtrendi boja po mišljenju modnih gurua. Prvenstveno joj se svideo ovaj model u žutoj boji, ali su one imale dodatni kaiš oko članka za koji Ena smatra da dosta skraćuje nogu, a obzirom da su ravne i špic im je prilično dugačak, za tim nije bilo potrebe.

Detaljnija objašnjena, lične komentare i iskustva sa poručivanjem cipela iz inostranstva možete pogledati u njenom videu ispod. 

Ena Luna haul cipela  Youtube