ČIZME KOJE SU OSVOJILE SOFIJU MILOŠEVIĆ: Neodoljiv model nastavlja svoju vladavinu i ove jeseni

Sofija Milošević crnim čizmama do kolena razbija svaku monotonu kombinaciju.

Instagram

Da li postoji žena koja je ikada rekla da joj ne treba nova odeća ili obuća? Svi mi želimo da pratimo modne trendove i nikad nećemo reći da smo umorne i da ne možemo ići u šoping.

Visoke čizme do kolena su veoma u fokusu ove sezone, a ne čudi i što važe za jednu od najseksepilnije ženske obuće kada ih nosi i Sofija Milošević.

Instagram 

One čine da kombinacija izgleda trendi, otmeno, elegantno, ali i seksi. Ni trudnoća, koju je Sofija Milošević ekskluzivno otkrila za novembarski broj Elle magazina, je ne sprečava da nosi visoke potpetice.

Naša manekenka Sofija Milošević obožava čizme do kolena, a nedavno je ponela model od krokodilske kože koji je doneo poseban vajb i sjaj monohromatskom crnom outfitu.

Instagram 

Ove čizme možete upariti sa mini suknjama i haljinama, šortsevima ili uskim farmerkama. Sofija je izabrala korset haljinu koja je istakla njenu vitku figuru i ženstvenost.

Osim perfektnog modnog pogotka, čizme do kolena su odličan izbor jer drže noge toplim tokom hladnih jesenjih i zimskih dana i daju seksi vajb kada se nose sa mini haljinom.