ŠTIKLE U OVOJ BOJI DOMINIRAJU STAJLINZIMA MODNIH ZAVISNICA: Lako se kombinuje i daje poseban pečat svakom LOOK-u

Nakon što su ih vodeći dizajnerski brendovi predstavili u aktualnim kolekcijama, štikle kakve bi rado nosila Barbie postale su veliki modni trend

Shutterstock

Nijanse ružičaste ove sezone mogu se videti svuda. Od Valentina do Prade trend pink boje odavno je osvojio modne piste, a posebne bubblegum verzija ružičaste kojom su brojni brendovi odlučili naglasiti torbice, kupaće kostime i cipele.

Štikle u ružičastoj boji dodaju dodatnu dozu lakoće i zabave svakoj odevnoj kombinaciji te ih je puno lakše uklopiti u stajlinge nego što možda mislite. Odlično se kombinuju sa suknjama, farmericama i majicama, a poslužiće i za stvaranje chic monokromnih izdanja s ružičastom u glavnoj ulozi.

Trend Barbie štikli danas je apsolutno raznolik, o čemu dovoljno svedoči bogata ponuda na policama prodavnica. Bubblegum ružičasta kao omiljena nijansa najpoznatije lutke na svetu, sada je istaknuta na modelim raznih cipela od sandala, pa sve do papuča i salonki...

Nakon što su zavladale modnim pistama, trend ružičastih Barbie štikli oberučke su prihvatile jedne od najuticajnijih street style zvezdi današnjice, kao idomaće trendseterke.

Ukoliko i sami poželite da nositi ovaj ružičasti trend u svetu obuće, inspiraciju pronađite u njihovim stajlinzima.