Ako vam se na početku sezone čini da nemate šta da obučete i obujete, niste jedini, ali važno je da znaje da su za trendi prolećne stajlinge dovoljne samo papuče natikače iz najnovijih kolekcija.

Pregledali smo profile najpoznatijih influenserki i pokušali da utvrdimo koje modele natikača favorizuju u svojim outfitima u poslednje vreme.

Danas gotovo da ne postoji poznata influenserka koja u svojo kolekciji ne poseduje barem jedan model papuča s potpisom brenda Hermes. 

Na toj listi nalaze se i naše poznate it devojke poputZorane Jovanović, Dunje, Nađe Popivode, manekenke Mine Milutinović do Tatjane Bosanac.

Dok su Una Krlić i Tamara Ćosić, poznatija kao Lepa svaki dan, verne papučama natikačama sa dva kaiša, Tatjana Jo, Nađa Stanojević i manekenkaSvetlana Bjelan obožavaju natikače sa visokom potpeticom koje su kao stvorene za letnje zabave i proslave.

Ena Luna i Tatjana Angel biraju modele koji se priklanjaju trendu nostalgične mode, a reč je o ravnim papučama sa kaiševima mekog materijala i pufnastog oblika.


Papuče natikače sa takođe dva prepletena kaiša, ali u elegantnijoj formi, bira i model Aleksandra Bojovićkoji svoj braon par rado kombinuje uz urbane outfite sastavljene od slamnatog šešira, pletene torbe i casual majice.

Kad govorimo o kombinovanju natikača, mogućnosti je zaista bezbroj, ali ona koja nam se posebno sviđa uključuje najdraže letnje komade poput: teksas šortsa i efektnog topa ili bluze, ali s druge strane, ove papuče su praktične i uz sve lepršave haljine koje nosimo ovog leta, a kako to rade ostale influenserke koje smo pomenuli pogledajte u galeriji:

Instagram Kako domaće influenserke nose papuče natikače? Pogledajte u galeriji!