Znamo koliko može biti izazovno pronaći idealan par obuće za kancelariju u prolećnom i letnje periodu. Vreo asfalt ne trpi svašta, a rešenje da izgledamo pristojno za odlazak u kancelariju leži u, uvek modernim, slip on mokasinama.

Alternativa su zatvorenim mokasinama, koje smo obožavali na početku proleća, a sada smo u potrazi za nešto otvorenim cipelama koje dozvoljavaju stopalu da diše i na +30 stepeni.

Odmah su postale modni hit, a osim što su lepe, idealne su za putovanja, šetnje u proleće i leto. Njihovo glavno obeležje je to da spreda izgledaju poput običnih mokasina, dok na zadnjoj strani u potpunosti su otvorene, poput papuča.

Od modela ukrašenih zlatnom ili srebrnom kopčom, preko onih sa istobojnom plastičnom do neodoljivih koje krasi brušena kićanka, sigurni smo da ćete pronaći model za sebe!

Savršeno se slažu uz sve omiljene lagane letnje komade poput haljina, kratkih pantalona, bermuda i suknji, potpuno je svejedno jer upravo ova alternativa mokasina izgleda sjajno uz gotovo većinu stvari iz vašeg ormana!

Ukoliko ste u potrazi za slip on mokasinama, u nastavku teksta pogledajte naše predloge najlepših modela dostupnih u high-street radnjama koje će obeležiti leto pred nama:

fashionandfriends.com, STRADIVARIUS Slip on mokasine su preplavile police poznatih high-street radnji dostupnih u Srbiji.