RETRO PATIKE ZA KOJIMA SU ODLEPILE POZNATE ŽENE: Važe za najudobnije, a nosile su ih i naše mame

Patike su obavezna obuća tokom cele godina, a pogotovo tokom proleća, a mi vam u nastavku izdavajamo model koji posebno vole slavne dame

Omiljene patike slavnih dama
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Udobne i omiljene patike neizostavna su obuća tokom cele godine. S dolaskom proleća i leta, akcenat se stavlja na platnene modele, a određeni klasični modeli su se sa sportskih terena zauvek preselili u kežual autfite žena širom sveta.

Slavne dame i influenserke obožavaju patike i van crvenog tepiha rado nose ove obuću, te tako nismo mogli a da ne primetimo model koji se izdvojio u svetu slavnih.

Reč je o sportskim patikama Asics kojima nisu odolele Nikol Kidman, Bela Hadid, Emili Ratajkovski, Dženifer Lopez, Kejti Holmes...

Holivudska diva Nikol Kidman nedavno je snimljena u monohromatskom belom autfitu, u kojem se ističu Asics patike.

Već nekoliko sezona ove patike su must have u svetu mode. Emili Ratajkovski ih rado nosi uz dnevne outfite, dok Dženifer Lopez vežba u njima.

Asics patike su osmišljene za trčanje i trening, jer su veoma udobne, a zbog retro dizajna, uklopile su se u savremene trendove.

Ove patike možete pronaći u sportskim prodavnicama širom Srbije, a u galeriji u nastavku teksta izdvojili smo nekoliko modela:

Sport vision Patike koje obožavaju slavne dame

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši