Ako ste ikada pratili život jedne od najpoznatijih porodica na svetu - Kardašijani, onda ste sigurno upoznati sa stilom Kortni koja u svakoj situaciji i gde god da se pojavi izgleda fantastično.

Ona nema problem sa isticanjem svojih oblina, ali ni oblačenja u potpuno formalnu odevnu kombinaciju.

Kako je street moda uveliko popularna, Kortni na ovom polju briljira. Poznata sestra je pokazala kako kombinuje njeni outfiti prate gotovo svaki poslednji trend.

Kortni Kardašijan u mokasinama.
Mimmo Carriero / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Paparaci su je uslikali u Milanu, dok je šetala držeći svog dečka Travisa Barkera za ruku. Kortni je ovom prilikom pokazala i svoj perfektan osećaj za modu, odlučivši se za crn kožni mantil u službi haljine i najtraženije cipele sezone - mokasine.

Da su mokasine preplavile Instagram, videli smo i na stajlinzima influenserki, kao i dama iz sveta mode, muzike, filma i umetnosti...

Ovom kombinacijom ostavila je upečatljiv utisak, a naročito je skrenula pažnju na obuću, tačnije na čarape koje su dale potpuno mladalački prizvuk celokupnom stajlingu. 

Da euforija za čarapicama koje znatno vire iz obuće još uvek traje vidimo ne samo na primeru Kortni Kardašijan, već i po njihovom rangiranju na top liste vodećih trendova koje poznete zvezde obožavaju da nose.

Kortni Kardašijan u mokasinama i kožnom mantilu u službi haljine.
Mimmo Carriero / ipa / Sipa Press / Profimedia 

Total black outfit poprimio je većinom pozitivne komentare, a mnogi su pružili podršku Kortni da nastavi sa inspirišućim stajlinzima.