RAVNE SANDALE KOJE ĆE OVOG LETA VAŠ LOOK UČINITI EFEKTNIM: Slavna glumica prošetala je model koji bi svaka žena poželela

Slavna glumica Berenis Bežo pojavila se na Kanskom festivalu u efektnom izdanju koje je zaokružila ravnim sandalama koje će obeležiti leto 2022.

Berenis Bežo u ravnim sandalama za leto
Max / Starface / Profimedia 

Francusko-argentinska gumica Berenis Bežo, privukla je posebnu pažnju svojim modnim odabirima na otvaranju Kanskog festivala.

Poznata argentinska glumica pred predstavnike sedme sile u Kanu pojavila se u efejtnoj maksi haljini. Bogato ukrašenu haljinu s cvetnim printom nosila je u službi košulje, a sparila ju je sa šortsem visokog struka.

Berenis Bežo na Kanskom festivalu
Isabelle Vautier / Starface / Profimedia 

Već dovoljno efektno izdanje učinila je dodatno upečatljivim odabirom zlatnih ravnih sandala s prepoznatljivim detaljem glomazne šnale - tipičnim za potpis modne kuće Valentino.

Ravne zlatne sandale modne kuće valentino
valentino.com 

Jedan od letnjih klasika svakako su modeli otvorene obuće zlatnoga sjaja.

S obzirom na to da je reč o sandalama koje su dovoljno upečatljive da podignu i najjednostavnije outfite, idealan su izbor u svakoj prilici tokom vrućih meseci, a brojni brendovi potrudili su se da ove sezone ne manjka zanimljivih verzija za svačiji ukus i stil.

Zlatne sandale na vezivanje će biti hit leta 2022
valentino.com 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši