Ove sezone u trendu su papuče koje osim što su udobne izgledaju i vrlo chic izgleda.

Najnoviji i vladajući trend po pitanju cipela za sezonu pred nama donosi natikače s punom petom. Chic, efektne i pre svega udobne, ove cipele uverljivo su zauzele samo čelo modne scene, a pred njihovim šarmom već je pokleknula it devojke i modnih influenserke, čiji je stil uvek sjajna inspiracija.

Trendi modeli dolaze u šarolikoj paleti boja kojom dominira upečatljiva zelena, a tu je još jedan vrlo eklektičan detalj – providan gornji deo koji daje snažan prizvuk 2000-ih, razdoblja punog modnih inspiracija za ovu sezonu.

Tu su i klasični i damski elegantni modeli u beloj boji koji će se savršeno stopiti s letnjim stajlinzma, ali i oni providni i potpuno nenametljivi, nosivi gotovo uz sve – od lepršavih haljina pa do farmerki u službi urbanog streetstylea.

Izbor je zaista šarolik, od pop modela s akcentima iz 2000-ih i potpisom Amine Muaddi i modela nastalog u saradnji Bettine Vermillon i Emili Sindle, preko pomalo umetničkih verzija Magde Butrym i Alaïe koje svakako privlače pažnju, pa do besprekorno elegantnog Stauda.

Ovi modeli natikača na punu petu nesumnjivo će podići baš svaku kombinaciju i dati željenu dozu elegancije, bez ustupaka po pitanju udobnosti.