Popularna influenserka Dunja Jovanić poznata po svojim sjajnim odevnim kombinacijama upustila se u dizajn još tokom prošle godine kada je i predstavila svoj brend BÉBÉ.

Iako se ovaj brend prvenstveno prvi put predstavio kao jedan od onih koji proizvodi komade za unatar doma, tačnije spavaću sobu, vrlo brzo je počeo da grabi više lestvice.

Nakon pidžama, spavaćica, ogrtača, na red su došli i kupaći kostimi!

S obzirom na to da smo na korak do leta, kupanja i sunčanja, Dunja je juče na InstaStory-u predstavila osveženje u vidu vrlo atraktivnih jednodelnih kupaćih kostima.

Ako ste u potrazi za elegantnim kupaćim kostimom koji će laskati vašoj pojavi, ne bi trebalo da propustite jednodelne modele iz Dunjine radionice.

Dunja Jovanić predstavila nove kupaće kostime.
Instagram 

Na prvi pogled je jasno da su jednodelni modeli veoma praktični, ali su i veoma moderni s obzirom na to da ih krasi neodoljiv dizajn.

Za elegantan i prefinjen izgled zaslužna je asimertična bretela na prvom, kao i gola leđa na drugom modelu koja ističu ženstvenost i senzualnost u svakom smislu te reči.

Dunja Jovanić lansira nove jednodelne kupaće kostime.
Instagram 

Ovi modeli biće lansirani u 3 boje, boji peska, crnoj i roze. Crna boja učiniće da vaša figura deluje vitkije, dok za razliku od nje svetliji tonovi, poput nude i roze, savršeno ističu preplanuli ten!

Dunja u jednodelnom nude kupaćem kostimu.
Instagram 

Ostaje nam da čekamo datum lansiranja ovih trendy kupaćih kostima, a potom i uživanje u istima na plaži uz koktel i knjigu u ruci!