Za Aleksandru Jeftanović se s pravom kaže da je jedna od naših najlepših i najatraktivnijih voditeljki.

Vatrena crnka tu titulu opravdala je još jednom i to tokom odmora sa porodicom, kada je novim fotografijama oduševila svoje pratioce i izazvala salvu komplimenata na račun izgleda.

Naime, ona je otputovala na egzotičnu destinaciju, a odatle je pozirala u u jednodelnom kupaćem kostimu koji je pratio liniju njenog tela i u prvi plan istakao njenu vitku liniju.

Aleksandra Jeftanović pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu.
printscreen/instagram 

"Prvo putovanje u ‘22.godini. Prve tri slike-moj odmor ukratko. Taman legnem... Posle tumačite kako hoćete, lepota je u oku posmatraca", našalila se Aleksandra u opisu fotografija koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta, a društvo su joj pravili i ćerka Ana i sin Aleksa.

printscreen/instagram Aleksandra Jeftanovićtrenutno uživa sa porodicom na odmoru odakle je podelila nekoliko fotografija.

Voditeljka se nije libila ni da pokaže lice bez šminke, a njeni pratioci bili su oduševljeni onim što vide.

"Lepa i negovana žena", "Bila i ostala najlepša", "Važno je da ljubav sija na svakoj slici", "Čarobna si", "Prelepa i prezgodna žena", "Gori sve", "Najlepša i najzgodija voditeljka", "Divni ste", "Predivna porodica", "Predivna prirodna žena kojoj godine ne mogu ništa", "Bruka kako si zgodna", neki su od komenatara.

Aleksandra Jeftanović podelila je fotografije sa odmora sa decom.
printscreen/instagram 

Inače, voditeljka svih ovih godina vešto skriva privatni život od očiju javnosti, a samo se nekad pohvali lepom i skladnom porodicom, a onda i brakom sa svojim partnerom.

Veoma mali broj ljudi zna kako izgleda njen suprug Aleksandar Švraka, inače pravnik, a ona je nedavno napravila izuzetak i postavila nekoliko fotografija sa njim koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Muž Aleksandre Jeftanović

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!