OVOG LETA VRAĆA SE KUPAĆI KOJI JE BIO POPULARAN 90-IH: Deluje čudno, a Kim Kardašijan ga najavljuje kao TREND

Kupaći na duge rukave možda deluje čudno, ali ih dame kojima verujemo u modni sud nose sa velikim samopouzdanje.

kim kardi.jpg
Instagram 

Adel je prošlog leta pokušala da uvede trend kupaćih kostima sa dugim rukavima, ali po svoj prilici bilo je potrebno da Kim Karadšijan da zeleno zvetlo ovakvoj kreaciji kako bi postala modno relevantna.

Kupaći kostim sa dugim rukavima kakav smo uglavnom viđali u popularnoj seriji "Čuvari plaže", odjednom je na velika vrata ušao u naše živote, taman na vreme da nam kaže šta će biti trend ovog leta.

Iako na pomen kupaćih kostima dugih rukava mnogi pre svega pomisle na modele namenjene surferima, brzi pogled na modne radnje otkriva da ima mnogo drugih opcija.

Bilo da se radi o jednodelnom kupaćem kostimu, klasičnoj majici sa rajsferšlusom ili modernijim alternativama, kao što je crop top koji podseća na crop top uparen sa gaćicama visokog struka, dugi rukavi su prisutni na mnoštvu verzija kupaćih kostima.

Ovakav vid garderobe za plažu, moramo priznati, predstavlja pravo osveženje i originalan način za skretanje pažnje modnim odabirom. Posle raznoraznih trendi kupaćih prošle godine, možda je pravo vreme da ovog leta isprobamo nešto novo.

Pored toga što će biti veoma trendi ovoga leta nositi kupaći kostim dugih rukava, upravo ovaj model je i prvenstveno mnogo zdraviji za uživanje na plaži jer će uspešno zaštiti od štetnih UV zraka.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši