Komičarka Čelsi Hedler nekada je bila jedna od omiljenih američkih tv ličnosti.

Vodila je gledan talk show u kom je prozivala redom sve, od političara do slavnih ličnosti. Međutim, "ničija nije gorela do zore" te je tako sopstvenim nepromišljenim potezima uništila blistavu karijeru i navukla ogroman bes ljudi.

Njene "šale" sve manje su bile smešne, a sve je otišlo toliko daleko da više nije imala ni koga da ugosti u emisijama, te su je druge voditeljke poput Vendi Vilijams debelo nadjačale sa rejtinzima.

Hendlerovu su takođe optužili za seksualno uznemiravanje, a voditeljka se pravdala rečima da je "svoje goste hvatala za grudi čisto prijateljski", te da joj je Netliks umalo otkazao snimanje dokumentaraca zbog njenog ponašanja.

Čelsi Hendler vožnja u pijanom stanju okončala je karijeru.
pritnscreen/youtube 

U godinama koje su usledile više je bila poznata kao neko ko malo-malo pokazuje gole grudi, a našsla se i u klinču sa udruženjima za zaštitu životinja. Vrhunac je bila njena vožnja u pjanom stanju, kada je njena karijera lagano ali sigurno krenula silaznom putanjom zahvaljujući cancel kulturi.

Čelsi Hendler otpužena je za seksualno uznemiravanje.
pritnscreen/youtube 

Uprkos pokušajima da vrati staru slavu i knjigama koje su se zapravo dobro prodavale, Čelsi je u javnosti često bila okarakterisana kao "očajna, pijana baba devojka koja se ne miri da je njeno vreme prošlo".

Nekadašnja voditeljka istini za volju zaista na svom Instagramu često promoviše alkohol, i ne bira ni vreme ni mesto da paradira u minijaturnim kupaćim kostimima ali i u toplesu, a tako je bilo i sada kada je podelila fotografije sa zimovanja sa prijateljicama.

Čelsi Hendler prozivali su na internetu jer se stalno skida.
pritnscreen/instagram 

Ona je zapravo i skijala u bikiniju, a iako je očigledno da 46-godišnjakinja i te kako dobro izgleda, mnogi su komentarisali da je ostarila u licu, kao i da joj se "zloba jasno ocrtava u očima", ili da "pije jer ne moće sebe da podnese".

Naravno, bilo je i onih koju su komičarku hvalili i poručivali da je "toliko vrela da će otopiti sneg".

Čelsi Hendler javno promoviše alkohol i narkotike, a zbog vređanja slavnih gotovo da više i nema karijeru.
pritnscreen/instagram 

Čelsi je izazvala i kritike jer je pozirala ne samo sa alkoholnim pićem, već i sa teglom punom marihuane, za koju se zna da je redovno konzumira, što je dodatno ljutilo ljude na internetu.

Čelsi Hendler prozivali su zbog marihuane i alkohola.
pritnscreen/instagram 

Ipak, ona na sve to nije obraćala previše pažnje.

Čelsi Hedler je inače bila i jedna od najomraženijih osoba u Srbiji i to u vreme kada se u javnosti pričalo o poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus koji se, nažalost, održao u Beogradu pre nego što je preminula.

Čelsi Hendler prozivala je svojevrmeno ne samo Ejmi Vajnhaus već i Srbiju gde se održao njen poslednji koncert.
Youtube 

Tada je javno izrazila čuđenje što je Srbima uopšte dozvoljeno da idu na koncerte i što imaju Fejsbuk.

"Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje", rekla je komičarka, dok je njen kolega izrazio čuđenje što Srbi koncert nazivaju katastrofom s obzirom da je to "zemlja u kojoj se dogodio genocid i etničko čišćenje".

Ironija je što je Čelsi u nekoj od narednih godina otkrila da je zapravo njen deda bio nacista i da je služio Adolfu Hitleru, a mnogi su komentarisali da je možda baš u tome stvar pa toliko mrzi Srbe.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!