Sezona odlaska na bazen i plažu je u toku, a sa njom je prisutan i priliv vrlo atraktivnih kupaćih kostima.

Ukoliko još uvek niste isplanirali gde ćete i kad na godišnji odmor, ili već redovno idete na bazen, ono što celoj priči nedostaje je izazovan kupaći kostim. Ako već niste pronašli onaj koji ističe vašu figuru i čini da izgledate zanosno, na pravom ste mestu. Donosimo vam  osveženje u vidu vrlo atraktivnih jednodelnih kupaćih kostima. Osim toga što znaju da izgledjau elegnantno, jednodelni kostimi idealni za one koji na plaži žele da sakriju višak kilograma.

Čak i ako više volite da nosite bikini, jednodelni kupaći kostimi su bolji za plivanje, igranje odbojke na plaži i slčno... 

devojka u jednodelnom kupacem kostimu
Shutterstock 

Zavrili su aktuelnu H&M ponudu i pronašli sjajne modele jednodenlih kostima. Jednobojni, sa cvetnim dezenom, prugicama, otvorenim leđima i svaki izgleda predivno. Toliko vam je mnogo kombinacija na raspolaganju da ćete teško izabrati samo jedan.

Ako ste u potrazi za elegantnim kupaćim kostimom koji će laskati vašoj pojavi, ne bi trebalo da propustite crnu varijantu. Crna boja čini da vaša figura bude izdužena, dok za razliku od nje svetliji tonovi savršeno ističu vaš preplanuli ten. U nastavku teksta pogledajte galeriju u kojoj ćete pronaći vaš savršeni model:

hm.com H&M jednodelni kupaći kostimi