Prošlih sezona modnom scenom uglavnom su dominirale krznene, glomazne papuče. Dok su ih jedni rado nosili, drugi su ih prezirali.

Ove sezone nastavlja se dominacija glomaznih papuča, ali u nešto drugačijoj varijanti. Ako je suditi po odabiru glumice Sidni Svini, zvezde serije "Euforija", obog proleća i leta nosiće se UGG čizme.

Mlada zvezda snimljena je u roze-belim papučama koje se baš i ne dopadaju korisnicima Instagrama. Bar tako tvrde putem komentara.

"Ova obuća je užasna", "Platili su joj da nosi ove papuče", "Da li su ove papuče namenjene samo za kuću", "Ružno, definitivno", samo su neki od negativnih komentara koje su izazvele glumičine papuče.

Baš kao krzneni model australijskog brenda, njihova Maxi Slide verzija letnjih papuča nesumnjivo je podelila mišljenja. Platforma je visoka i džombasta, baš kao i gornji deo papuče. Krzno se zadržalo u detaljima – ležište papuča je mekano.

Ove papuče dolaze u jednostavnim, ali i pastelnim bojama. Još uvek nisu stigle u Srbiju, a njihova cena iznosi 120 dolara, odnosno oko 12,600 dinara.