NATIKAČE SU NAJPOŽELJNIJE PAPUČE ZA LETO 2022: Izdvojili smo 15 najlepših koje ćemo viđati na svakom koraku

Zara papuče tzv. natikače su ključan model koji morate imati ovog leta.

Zara papuče za leto 2022
Instagram 

Uprkos tome što nimalo ne sumnjamo da ste već napravili šoping listu ključnih letnjih komada koji su vam potrebni kako biste obnovili garderobu, nije na odmet pogledati u ponudu papuča tzv. natikača.

Ove sezone gotovo da ne postoji modna infulenserka koja u svom cipelarniku nema bar jedan par natikača. Kad govorimo o kombinovanju ovog modela, mogućnosti je zaista bezbroj, ali ona koja nam se posebno sviđa uključuje najdraže teksas šorts i efektan top ili bluzu, ali s druge strane, sve ove papuče su praktične i za sve lepršave haljine koje nosimo ovog leta.

Ono što jest sigurno je da njihova popularnost ne jenjava. Štaviše, iz sezone u sezonu modni brendovi nude nove varijante cipela koje mogu potpasti pod ovu kategoriju.

A kada su letnje natikače u pitanju, aktuelna modna scena je iznedrila i novog favorita - gumene natikače čiji je dizajn inspirisan obućom pogodnom za kretanje na bazenu. 

Ipak, i dalje je najvoljeniji jednostavan dizajn kakav ima Hermès koji je još 1977. godine predstavio natikače koje zrače sofisticiranošću. Ipak, Zara se inspirisala ovim kultnim modelom i na svojim policama predstavila model koji bojom i stilom neodoljivo podseća na legandarne papuče francuskog brenda.

Pored njih, poseduju i neodljive šarene modele, jednobojne vibrantne modele, ali i basic boje koje će minimalisti obožavati.

Razmislite da li ovog leta želite da gradite basic ili eksentričan stil, a u tome vam mogu pomoći ovi trendi modeli Zara natikača za leto 2022.

ZARA Možete pronaći sjajne modele papuča natikača u Zari!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši