Uprkos tome što nimalo ne sumnjamo da ste već napravili šoping listu ključnih letnjih komada koji su vam potrebni kako biste obnovili garderobu, nije na odmet pogledati u ponudu papuča tzv. natikača.

Ove sezone gotovo da ne postoji modna infulenserka koja u svom cipelarniku nema bar jedan par natikača. Kad govorimo o kombinovanju ovog modela, mogućnosti je zaista bezbroj, ali ona koja nam se posebno sviđa uključuje najdraže teksas šorts i efektan top ili bluzu, ali s druge strane, sve ove papuče su praktične i za sve lepršave haljine koje nosimo ovog leta.

Ono što jest sigurno je da njihova popularnost ne jenjava. Štaviše, iz sezone u sezonu modni brendovi nude nove varijante cipela koje mogu potpasti pod ovu kategoriju.

A kada su letnje natikače u pitanju, aktuelna modna scena je iznedrila i novog favorita - gumene natikače čiji je dizajn inspirisan obućom pogodnom za kretanje na bazenu. 

Ipak, i dalje je najvoljeniji jednostavan dizajn kakav ima Hermès koji je još 1977. godine predstavio natikače koje zrače sofisticiranošću. Ipak, Zara se inspirisala ovim kultnim modelom i na svojim policama predstavila model koji bojom i stilom neodoljivo podseća na legandarne papuče francuskog brenda.

Pored njih, poseduju i neodljive šarene modele, jednobojne vibrantne modele, ali i basic boje koje će minimalisti obožavati.

Razmislite da li ovog leta želite da gradite basic ili eksentričan stil, a u tome vam mogu pomoći ovi trendi modeli Zara natikača za leto 2022.

ZARA Možete pronaći sjajne modele papuča natikača u Zari!