RASPRODATA JE OD KADA JU JE NOSILA KERI BREDŠO: Asimetrična haljina sa naborima laska baš svakoj figuri

Sara Džesika Parker u svetloplavoj haljini čija je prodaja porasla nakon što ju je ona nosila.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O radnji i kvalitetu serije "And Just Like That" uveliko se raspravlja, a jedino zbog čega nema mesta kritici su modna izdanja poznatih junakinja kultne serije "Seks i grad".

U tome svakako prednjači Keri Bredšo koja je u seriji i glavna zaljubljenica u modu sa njujorških ulica.

Među izdanjima vrednim svakog pomena je i svetloplava haljina dizajnerke Norme Kamali. Asimetrična haljina pod nazivom Diana napravljena je od poliestera i spandeksa kako bi maksimalno prianjala telu, a svojim naborima na ključnim mestima naglasila figuru.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Otkako je još u oktobru 2021. godine Sara Džesika Parker u njoj snimljena na setu serije, prodaja je porasla do te mere da je model češće rasprodat, nego dostupan.

"Nedeljno se naručuje i po nekoliko hiljada haljina, pa nije ni čudno što često nisu dostupne. Kao da ih besplatno delimo", našalila se dizajnerka u razgovoru za Vogue.

Mnogi ni ne znaju da je haljina zapravo nastala 70-ih godina, kada je Norma započela stvaranje svog brenda i do danas se nije previše menjala.
Sasvim slučajno postala je deo scene u kojoj Keri odlazi na prvi dejt nakon Zverkine smrti. Naime, kostimografkinji Moli Rodžers je trebalo šest identičnih haljina za snimanje te scene.

Norma Kamali 

S obzirom na prirodu scene u kojoj se Keri dogodi jedna nezgoda, Moli je morala da bude sigurna da će imati dovoljno haljina za presvlačenje jer za pranje nije bilo vremena.

I pored toga, upečatljiva haljina je već nekoliko meseci najtraženija u Norminoj ponudi, a za sve je zaslužna naravno Keri Bredšo na koju se ugledaju milioni žena.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Plava haljina Norme Kamali postala je popularnija nego ikada nakon prikazivanja u nastavku serije "Seks i grad".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!