JELENA ĐOKOVIĆ POPUT SNEŽNE KRALJICE: Neobičan sako koji je s razlogom privukao sve poglede

Jelena Đoković nedavno je prisustvovala jednom humanitarnom događaju, a njen sako pobrao je najviše komplimenata.

Kena Betancur / AFP / Profimedia

Jelena Đoković nije tek tako dobila titulu jedne od najbolje obučenih žena tenisera.

Njena svedena, minimalistička izdanja godinama su inspiracija mnogima koji znaju da je za efektan autfit nekad dovoljan i jedan detalj koji će da transfromiše celu kombinaciju.

I ovog puta, Jelena je zadala modni šah mat izborom odeće. Naime, ona se na jednom humanitarnom događaju pojavila u beloj odevnoj kombinaciji, zbog čega se na internetu moglo pročitati da izgleda poput snežne kraljice.

Jelena je belu rolku uskladila sa belim zvoncarama i nežno roze salonkama, ali njen sako zapravo je bio prava zvezda večeri.

Neobičan kroj podsećao je na jelek, dok je vez bio nalik onim kakve smo mogli viđati na srpskoj i ruskoj narodnoj nošnji. U donjem delu imao je faltice, zbog čega je dodatno naglašavao figuru.

printscreen/instagram 

Time je pokazala da za dobar stil nije potrebno mnogo, te da je za upečatljivu kombinaciju nekad dovoljan samo jedan komad odeće. 

printscreen/instagram 

Ovo naravno nije prvi put da su modne kombinacije Jelene Đoković privukle pažnju svih, a u galeriji ispod pogledajte neka od njenih izdanja o kojima se i te kako pisalo ove godine:

Shutterstock Jelena I Novak Đoković Zajedno su 15 godina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!