ZAŠTITNI ZNAK MOĆNIH I JAKIH ŽENA: Sara Jo u trendi odelu dezena koji će osvojiti naš garderober tokom zime

Sara Jovanović ponela je crveno karirano odelo na konferenciju za novinare povodom objavljivanja nastupanja za doček Nove 2022. godine.

ATA Images/Antonio Ahel

Sara Jo oduševila je jučerašnjim izdanjem na konferenciji za novinare u Starom dvoru povodom objavljivanja da će za doček Nove 2022. godine nastupati u društvu koleginica Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Iako je na privatnom planu prolazi kroz turbulentan period koji je obeležila i drastičnom promenom kose, čini se da joj na poslovnom planu nikada nije išlo bolje. Neko vreme se šuškalo da jeSara Jo raskinula vezu sa poznatim producentom Milkom Babićem, a onda je ona to zvanično i potvrdila.

Rekacije na poslednju pesmu "Divlja", kao i to što je bila deo ovogodišnjeg Prajda, a sada i nagrada da peva Novogodišnju noć u Beogradu su samo višnja na vrhu torte za sve godine probijanja na sceni autentičnim stilom.

Koliko neguje posebnosti govori da i u moru animal printova poput leoparda, zebre i zmija, ona bira večni street style favorit: karirani dezen.

Instagram 

Karirano odelo je već neko vreme nekoliko stepenica iznad i apsolutno je evoluiralo na modnoj sceni, a u to je dobro upućena i Sara Jovanović.

Naime, popularna mlada pevačica se za jučerašnju konferenciju u Narodnoj skupštini odlučila za crveno odelo kariranog dezena koje je odiše samopouzdanjem, a kao dodatni šik ovoj trendi kombinaciji dodala je nezaobilazni aksesoar jeseni - beretka.

Odelo kao jedan od zahvalnijih komada u ormanu instan čini da se žena oseća moćno i elegantno, a pored klasičnih monohromatskih ove sezone se lako možete igrati sa dezenima.

Ukoliko razmišljate u kakvu biste odeću mogli da uložite ove jeseni, odelo je izbor posle kojeg se nećete pokajati. To je investicija koja se višestruko isplati – komade možete kombinovati i odvojeno, a samo odelo nositi na različite načine.

Sara Jo svakom outfitu daje garantovan je osećaj moći i seksepila koji čak dolazi i kada prisvoji ovaj tradicionalno muški komad.

U galeriji pogledajte kakvo trendi odelo je Sara izabrala:

Instagram Sara Jo u crvenom kariranom odelu